پنگاش – رفع مشکلات سایت

کاربر گرامی ! کلیه سفارشات با 20 درصد تخفیف تا پایان آبان انجام می گیرد
0

مزایا و معایب هاست اشتراکی

مزایا و معایب هاست اشتراکی

مزایا و معایب هاست اشتراکی

مزایا و معایب هاست اشتراکی

Pros and cons of shared hosting

میزبانی مشترک چیست؟ به زبان ساده ، این یک ترتیب میزبانی است که در آن تعدادی از وب سایت ها فضای سرور را به اشتراک می گذارند.

از آنجا که فضای اشتراکی را با حساب های دیگر به اشتراک می گذارید ، میزبان ها می توانند قیمت های کمتری ارائه دهند ، به همین دلیل میزبانی مشترک محبوب ترین نوع میزبانی خصوصا برای مبتدیان است.

در این پست، ما به بررسی مزایا و معایب هاست اشتراکی می پدازیم و به شما کمک می کنیم تصمیم بگیرید که آیا برای شما مناسب است یا خیر. در پایان نیز برخی از بهترین ارائه دهندگان میزبانی مشترک را نیز به شما پیشنهاد می کنیم.

 

مزایا و معایب هاست اشتراکی

میزبانی وب مشترک چیست؟

با وجود تعداد گزینه های میزبانی موجود ، میزبانی اشتراکی برای اکثر وب سایت ها ، به ویژه میزبانی در سطح ورودی ، گزینه اصلی است.

وب سایت شما علاوه بر اشتراک فضای سرور ، منابع مشترک سرور مانند RAM و CPU را با بسیاری از مشتریان دیگر به اشتراک می گذارد. این تنظیم منجر به کاهش هزینه های میزبانی می شود ، علاوه بر اینکه دانش فنی کمی از طرف کاربران نیاز دارد.

با این وجود ، همه اینها با میزبانی مشترک خوش رنگ نیستند – بسته به برنامه میزبانی شما ، ممکن است متوجه شوید که وب سایت شما از پس بازدیدهای بالا به طور موثر بر نمی آید و دسترسی ریشه ای ندارید. ازدحام سرور نیز ممکن است بر عملکرد وب سایت شما تأثیر بگذارد.

اگر در حال راه اندازی یک وبلاگ یا وب سایت کوچک با کمترین بازدید یا فقط راه اندازی یک وب سایت جدید هستید ، ممکن است برنامه های میزبانی مشترک در سطح ابتدایی بهترین راه حل مقرون به صرفه باشد.

انواع دیگر میزبانی وب

میزبانی مشترک یکی از محبوب ترین راه ها برای جلب وب سایت شما در اینترنت است. اما گزینه های دیگری نیز وجود دارد ، مانند:

1- میزبانی اختصاصی:به شما امکان می دهد کل سرور را منحصراً برای استفاده خود اجاره کنید. این عملکرد بهتر وب سایت و حداکثر کنترل سرور را تضمین می کند. برای وب سایت هایی با بیشترین نیاز به منابع مناسب است. .

2- سرور خصوصی مجازی (VPS):گزینه ای ایده آل برای میزبانی در میانه راه بین میزبانی مشترک و میزبانی اختصاصی است. این سرور را به بسیاری از سرورهای مجازی تقسیم می کند ، و هر وب سایت عملکردی دارد که گویی در سرور اختصاصی خود قرار دارد. کاربران دسترسی روت خواهند داشت و از میزبانی ایمن لذت می برند.

3- میزبانی مدیریت شده:برخی از شرکت های میزبان از مدیریت معمول سخت افزار ، سیستم عامل ها و برنامه های رایج مراقبت می کنند. آنها راه اندازی نرم افزار ، پیکربندی ، مدیریت ، به روزرسانی ، نظارت ، پشتیبانی فنی و نگهداری را بر عهده شما می گذارند تا بتوانید روی محتوا تمرکز کنید. در حقیقت ، شرکت هایی را پیدا خواهید کرد که میزبانی وردپرس تخصصی را نیز ارائه می دهند (سرور میزبان فقط برای اجرای وب سایت های وردپرس بهینه شده است).

4- نمایندگی میزبانی:اگر قصد راه اندازی شرکت میزبانی خود را دارید این مورد مفید است. این یک کنترل پنل جداگانه برای کنترل هر یک از وب سایت های شما فراهم می کند.

5- میزبانی ابری:این در واقع یک نوع میزبانی جداگانه نیست – این به سادگی نشانگر ترکیبی از گروه سرورها (ابر) برای میزبانی تعداد زیادی از وب سایت ها است. در اینجا مزیت این است که بسیار مقیاس پذیر است ، اجازه می دهد تا حجم بالای ترافیک و همچنین افزایش ناگهانی ترافیک وجود داشته باشد.

در میزبانی مشترک به دنبال چه چیزی هستید؟

اکنون که از آنچه میزبانی مشترک به دست آورده ایم ، گذشتیم ، بیایید بدانیم که چگونه یک ارائه دهنده خدمات میزبانی خوب را انتخاب کنیم. ایمنی داده ها ، عملکرد وب سایت و میزان بازدید شما به شدت به آن بستگی دارد. برخی از پارامترهای بررسی شده عبارتند از:

  1. فضای ذخیره سازی: فضای واقعی دیسک فیزیکی است که شما می توانید پایگاه داده ها، پرونده ها و رسانه های خود را ذخیره کنید. این فضا به اندازه وب سایت شما بستگی دارد.
  2. پهنای باند:مقدار داده ای که بازدید کنندگان شما می توانند در وب سایت خود بارگذاری یا بارگیری کنند. اگر از این حد فراتر بروید، ممکن است نیاز به پرداخت بیش از هزینه های برنامه خود داشته باشید. در حالی که اکثر ارائه دهندگان هاست پهنای باند نامحدود ارائه می دهند ، در صورت کمبود سخت افزار مناسب ، سرعت انتقال داده می تواند تأخیر داشته باشد.
  3. میزان زمان آنلاین بودن سایت در اینترنت:وب سایت شما باید دائما در دسترس بازدیدکنندگان باشد. بیشتر ارائه دهندگان خدمات 99٪ به روز بودن را تضمین می کنند ، اما شما باید ایده آل 99.9٪ + را هدف قرار دهید.
  4. پشتیبانی مشتری:در واقع ، این ممکن است در بالای لیست باشد ، به خصوص اگر تازه وارد میزبانی هستید و مهارت فنی خوبی ندارید. امروزه ، اکثر میزبانان پشتیبانی 24 ساعته و 7 روز هفته را ارائه می دهند.
  5. امنیت: داده های شما باید به طور ایمن نگهداری شوند. برنامه های میزبانی ارزان از ویژگی های امنیتی چشم پوشی می کنند.
  6. داشبورد آسان برای استفاده :کنترل پنل باید به گونه ای باشد که به شما اجازه دهد بیشتر کارها را از طریق یک رابط دوستانه انجام دهید، برنامه های از پیش نصب شده و ویژگی های تجارت الکترونیکی نیز جذاب هستند. داشبورد را بررسی کنید تا ببینید آیا برنامه های مربوط به وب سایت شما را ارائه می دهد یا خیر.
  7. پایگاه داده و زبان برنامه نویسی:سرور نیاز به پشتیبانی از انواع پایگاه داده ها (MySQL) و زبان های برنامه نویسی (PHP) دارد. این به شما کمک می کند تا به فناوری جدیدتری ارتقا یابید یا بعدا بتوانید زبان را تغییر دهید.
  8. نام دامنه: برخی از ارائه دهندگان میزبانی خدمات نام دامنه را نیز به عنوان یک افزونه ارائه می دهند. اگر می خواهید وب سایت را راه اندازی کرده و از یک میزبان اجرا کنید ، این کار راحت است.

همچنین لازم است کمی به آینده نگاه کنید ، رشد وب سایت خود را پیش بینی کنید و ببینید آیا ارائه دهنده میزبانی وب سایت شما می تواند مطابق با آن باشد و نیازهای شما را برآورده کند یا خیر.

مزایا و معایب هاست اشتراکی:

بارزترین مزیت میزبانی مشترک کاهش هزینه ها است. برنامه های ورود به برنامه ماهانه 3 دلار ارزان است. نه تنها این ، راحت است – لازم نیست زیاد در مورد تعمیر و نگهداری سمت سرور نگران باشید. و این یک مزیت اضافی وجود دارد که یک گزینه را برای افزایش مقیاس در صورت نیاز ، بدون وارد کردن جزئیات فنی ، اضافه می کند. بسیاری از میزبان ها بسته های سفارشی را نیز در طرح های بالاتر ارائه می دهند.

اصلی ترین عیب هاست اشتراکی اختلال در امنیت است. نقض هر یک از وب سایت ها در سرور ممکن است بر همه وب سایت های دیگر تأثیر بگذارد. افزایش بازدید به وب سایت های دیگر می تواند سرعت وب سایت شما را کاهش دهد. سرانجام ، شما ممکن است گاهی منتظر پشتیبانی طولانی باشید.

 

 

شما کاربران عزیز می توانید برای استفاده ی بیش تر از خدمات سایت پنگاش هم اکنون در ناحیه کاربری ثبت نام کنید تا علاوه بر استفاده از پست های  آموزشی رایگان بتوانید به محصولات فروشگاه و تخفیف های فوق العاده پنگاش دسترسی داشته باشید.

افزودن دیدگاه

ایمیل پنگاش

ایمیل پنگاش

info@pangash.com

شماره تماس

شماره تماس

09126946237

شماره تماس

شماره تماس

09398695238

آدرس پنگاش

آدرس پنگاش

بوشهر - آبپخش - کشاورز 3

کلیه حقوق برای وب سایت پنگاش محفوظ است

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday