ویژگی های کلیدی یک هاستینگ ایمن
Key features of a secure hosting
برای ایمن نگه داشتن اطلاعات وب سایت خود ، باید امنیت میزبانی وب خود را در نظر بگیرید. همانطور که بازدیدکنندگان بیشتری از سایت خود به دست می آورید ، احتمالاً برنامه گران تری را انتخاب می کنید تا منابع مورد نیاز شما را برای مدیریت سطح بالاتر بازدید فراهم کند. با رشد وب سایت شما ، ممکن است فرصت بیشتری برای نفوذ هکرها به سایت شما فراهم شود.
هنگام انتخاب ارائه دهنده میزبانی وب امن خود ، باید تحقیق دقیق انجام دهید. برخی از ارائه دهندگان از سرورهای منسوخ شده استفاده می کنند و از تعمیر و نگهداری ضعیفی برخوردار هستند در حالی که برخی دیگر از این سرویس ها استفاده نمی کنند. تعیین اینکه میزبانان وب خدمات مورد نیاز شما را دارند اغلب پیچیده است.
چرا به میزبانی امن نیاز دارید؟
متأسفانه ، هر ارائه دهنده میزبانی وب یا طراح وب با توجه به علاقه شما عمل نمی کند. این روزها بسیاری از سیستم ها و شرکت های غیراخلاقی مشتاق استفاده از ایمیل شما برای ارسال هرزنامه و وب سایت شما برای تبلیغات خود هستند. داشتن یک ارائه دهنده هاستینگ ایمن برای ایمن نگه داشتن داده های شما از کلاهبرداری و همچنین فعال بودن سرور خود در کل روز ، هر روز حیاتی است.
ویژگی های کلیدی یک هاستینگ ایمن:
1- Access Restriction: محدودیت دسترسی
میزبان وب باید دسترسی به ماشین آلات خود را که در زیرساخت قرار دارند محدود کند. این دسترسی فقط باید برای تکنسین های آموزش دیده و مجاز محفوظ باشد.
هنگام ورود به سرور باید از SSH (Secure Socket Shell) یا معادل آن استفاده شود. برای احتیاط بیشتر می توان از کلیدهای RSA محافظت شده با رمز عبور استفاده کرد.
یک میزبان همچنین می تواند IP های مجاز را برای نگهداری در لیست سفید قرار دهد. مشتریان می توانند این کار را از طریق صفحه کنترل موجود در حساب خود مشاهده یا تغییر دهند.
ورود به سیستم از طریق ریشه کاربر باید غیرفعال شود تا از سوء استفاده بازیگران از این نقطه دسترسی جلوگیری شود. سپس می توان به ورودهای مجاز مدیر اجازه داد.
2- Network Monitoring: نظارت بر شبکه
یک شرکت میزبان وب باید مرتبا شبکه را از نظر نفوذ یا فعالیت غیرمجاز کنترل کند. این کمک می کند تا سرور یا سایر مسائل مرتبط سرانجام به یک مشکل بزرگتر تبدیل نشوند.
3- SSL and Firewall: گواهینامه SSL و فایروال
رمزگذاری SSL (لایه سوکت های امن) :تضمین می کند که داده های حساس جریان یافته از طریق یک وب سایت، ایمن و خصوصی نگه داشته می شوند. همچنین به کاربران و بازدید کنندگان این امکان را می دهد که راحت تر به یک وب سایت اعتماد کنند. با این حال ، در حالی که ارتباط بین وب سایت و کاربر را ایمن می کند ، لزوما سرور را از حمله سایبری ایمن نمی کند.
دیواره آتش: برای نظارت بر ترافیک HTTP که از طریق برنامه های وب جریان می یابد ، WAF (Firewall Application Web) مورد نیاز است. برخلاف فایروال شبکه ، WAF امنیت خاصی را ایجاد می کند زیرا نیازهای خاص یک برنامه وب را درک می کند. با برخی تنظیمات ، حتی می تواند از تزریق SQL ، برنامه نویسی بین سایت ، بررسی آسیب پذیری و سایر روش ها جلوگیری کند.
4- DDoS Prevention: پیشگیری از حملات DDoS
حمله DDoS (Distribution Denial of Service) یک حمله سایبری ساده و در عین حال موثر است که می تواند وب سایت های محبوب را آزار دهد. از طریق این حمله ، عوامل ناخوشایند سرورهای یک وب سایت را به قدری پر از بازدید می کنند که برای بازدیدکنندگان واقعی از دسترس خارج می شود.
اداره DDoS وقتی به ناگهان اتفاق می افتد کار سختی است. بنابراین ، بهترین راه حل همیشه این است که میزبان وب قبل از وقوع حملات DDoS ، اقدامات احتیاطی را انجام دهد. آنها همچنین باید ابزار مناسبی برای کاهش حملات DDoS در هنگام وقوع داشته باشند.
5- Malware Detection and Removal: شناسایی و حذف بدافزار
میزبان وب باید اقدامات محافظتی را که هر یک از طرفین برای امنیت وب سایت باید انجام دهند ، به مشتریان اطلاع دهد. اسکن پرونده به طور منظم باید در حساب های مشتری انجام شود که پس از آن باید به مدیران وب سایت اجازه داده شود گزارش ها را ببینند. و اغلب به عنوان یکی از ویژگی های یک هاستینگ ایمن شناخته می شود.
نرم افزاری مانند ClamAV و rkhunter می توانند نصب شوند تا بدافزار را از سرور میزبان دور نگه دارد.
ویژگی های کلیدی یک هاستینگ ایمن
6- Operating System: سیستم عامل
اگر در جستجوی یک میزبان وب هستید ، یکی از گزینه هایی که به شما داده می شود سیستم عامل سرور وب شما است. در حال حاضر دو سیستم عامل برای انتخاب وجود دارد : سیستم عامل مبتنی بر ویندوز و سیستم عامل مبتنی بر لینوکس. شما باید براساس الزامات فنی سایت خود ، بهترین مورد را انتخاب کنید.
وب سرورهای مبتنی بر ویندوز به طور پیش فرض دسترسی را محدود می کنند. کاربران به عنوان کاربران استاندارد وارد سیستم می شوند و قبل از اینکه بتوانند از امتیازات اعطا شده توسط مدیر اصلی استفاده کنند ، باید درخواست مجوز و رمز عبور را وارد کنند. از نظر تئوری ، این کار می تواند مانع از آسیب واقعی یک فرد متضرر شود ، چه این عامل یک برنامه مخرب باشد یا یکی از پرسنل مجموعه خودتان.
بعلاوه ، فقط پرسنل مجاز مایکروسافت در صورت شناسایی نقص امنیتی ، این وب سرورها را کنترل می کنند. این نه تنها به این معنی است که شما از برنامه نویسان کاملا آموزش دیده مایکروسافت کمک می گیرید ، بلکه از سوء استفاده افراد ناعادل از این نقص ها نیز جلوگیری می کنید.
از طرف دیگر ، سرورهای وب مبتنی بر Linux با تهدیدهای شناخته شده کمتری روبرو هستند زیرا سیستم عامل لینوکس به اندازه نسخه مشابه خود یعنی ویندوز استفاده نمی شود. همچنین ، اکثر سرویس های میزبان می توانند برنامه هایی را نصب کنند که از سایت های میزبان لینوکس در برابر بدافزارهای هدفدار ویندوز محافظت می کنند.
مزیت اصلی پلتفرم لینوکس این است که ،در صورت مشاهده هر گونه خطا و نقصی، جامعه منبع آزاد پشت لینوکس معمولا به سرعت پاسخ می دهد تا مشکل را برطرف کنند.
7- Password and User Access:رمز عبور و دسترسی کاربر
رمزهای عبور باید با دسته های مختلف کاربر برای یک وب سایت مطابقت داشته باشند. قوی ترین رمزهای عبور باید برای کارمندان مدیر و نویسندگان مهمان اختصاص داشته باشد زیرا آنها بیشترین تأثیر را در سایت دارند.
در صورت تلاش مشکوک به هک ، همه گذرواژه ها باید بلافاصله تغییر کنند. در هنگام بروزرسانی سیستم مدیریت محتوا نیز بهتر است این تغییرات نیاز داشت.
اهمیت تنظیم رمزهای عبور قوی باید برای همه کاربران تأکید شود. متناوباً ، از یک مدیر رمز عبور می توان برای فرمول سازی و نگهداری رمزهای عبور قوی استفاده کرد. از نام های کاربری به شکل “info@yourdomain.com” خودداری کنید زیرا کاملاً رایج بوده و به راحتی مورد حمله قرار می گیرند.
سرانجام ، دسته های مختلف کاربر باید فقط با حداقل سطح دسترسی که برای اهداف خود نیاز دارند مجاز باشد. هرگز اجازه بارگذاری پرونده بدون محدودیت را ندهید و این آپلودها را فقط به آنچه کاربران نیاز دارند محدود کنید. این به جلوگیری از ورود متجاوزان به سایت کمک می کند.
8- Backups: پشتبان گیری
بسیاری از شرکت ها این امکان را دارند که از داده های شما برای موارد اضطراری پشتیبان تهیه کنید. رایج ترین گزینه پشتیبان گیری روزانه ، هفتگی و ماهانه است. البته ، پشتیبان گیری روزانه بهترین است. درصورت خراب شدن سرور ، به شما امکان می دهد آخرین نسخه وب سایت خود را بازیابی کنید.
همچنین ، برخی از میزبانان وب پشتیبان گیری دستی را ارائه می دهند ، که خیلی بهتر است. شما می توانید آن را هر زمان که در وب سایت ها به روز می شوید ، ایجاد کنید. سرانجام ، بسیاری از ارائه دهندگان خدمات محدودیت پشتیبان گیری دارند (به عنوان مثال حداکثر 10 گیگابایت) ، بنابراین مهم است که قبل از خرید یک برنامه میزبانی ، همه شرایط تهیه نسخه پشتیبان را بخوبی بخوانید.
قبل از تعهد به ارائه دهنده میزبانی امن ، مواردی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:
آیا نسخه های پشتیبان خودکار هستند؟
چند نسخه پشتیبان تهیه می شود؟
روند پشتیبان گیری چقدر بصری است؟
هر نسخه پشتیبان برای چه مدتی نگه داری میشود؟
آیا تهیه نسخه پشتیبان هزینه جداگانه ای دارد؟
البته ، اگر از وردپرس استفاده می کنید ، حتی می توانید یک افزونه رایگان یا پولی وردپرس را انتخاب کنید که به طور خودکار از وب سایت شما پشتیبان تهیه کند. اگر مشکلی پیش آمد و سایت شما هک شد ، می توانید وب سایت خود را مجدداً راه اندازی کنید تا جایی که مشکلی پیش نیاید.
10- RAID: حفاظت کننده داده ها
RAID یک سیستم ویژه برای محافظت از داده ها است. حتی اگر سیستم خراب شود ، RAIS پرونده های شما را از هرزنامه ها یا ویروس ها دور نگه می دارد. اگر می بینید که یک میزبان وب دارای سرورهایی با RAID از قبل نصب شده است ، این نشانه خوبی است. با این حال ، این ویژگی نسبتا گران است ، بنابراین بیشتر برنامه های اشتراکی آن را شامل نمی شوند. برخی از میزبانان وب RAID را با پرداخت هزینه اضافی ارائه می دهند.
11- Uptime: تایم آنلاین بودن
Uptime زمانی است که وب سایت شما آنلاین است و مشتریان شما می توانند بدون هیچ مشکلی به آن دسترسی پیدا کنند. اکثر میزبانان وب ادعا می کنند که 100٪ uptime را ارائه می دهند و در بیشتر موارد ، این درست نیست. تنها نوع برنامه میزبانی که می تواند 100٪ ضمانت uptime را به شما بدهد ، میزبانی ابری است. حدود هشت سال پیش ، میزبانی ابری شهرت بدی داشت که به اندازه سایر میزبانی وب امن نیست. با این حال ، این درست نیست میزبانی ابری به اندازه دیگران ایمن است و همچنین می تواند ضمانت آپتیم عالی را نیز ارائه دهد.
با این حال ، اگر به میزبانی ابری نیازی ندارید یا نمی خواهید ، می توانید یک ارائه دهنده میزبانی وب ایمن با ضمانت به روزرسانی حداقل 99.9٪ یا بالاتر داشته باشید. هرچه به 100٪ نزدیکتر باشد ، زمان خرابی کمتری خواهید داشت. اگر شما یک شرکت تازه تاسیس بدون تعداد زیادی از بازدید کنندگان وب سایت دارید. در این صورت ، جستجوی میزبان وب ایمن که قول بازپرداخت زمان خرابی را بدهد بهترین شرط شماست.
12- Secure Datacenter: مرکز داده امن
بلایای طبیعی می توانند در هر زمان حمله کنند. اگر یک ارائه دهنده وب امن انتخاب نکرده اید ، طوفان ها ، کمبود برق و زمین لرزه می تواند یکپارچگی و ایمنی را از بین ببرد. برخی از بهترین ارائه دهندگان خدمات میزبانی ، امکانات ایمن ، ژنراتورهای برق دیزلی و سایر اقدامات حفاظتی را به شما ارائه می دهند. همچنین ، به مکان پایگاه داده میزبان وب خود توجه کنید – مناطقی را که در معرض حوادث طبیعی نیستند ، اولویت دهید.
13- Manual Reboot: راه اندازی مجدد دستی
راه اندازی مجدد دستی خدماتی است که در VPS و بسته های میزبانی اختصاصی گنجانده شده است. به شما امکان می دهد برای راه اندازی مجدد سرور اختصاصی یا مجازی خود از یک کنترل پنل استفاده کنید. این برای انجام به روزرسانی های مهم بسیار مناسب است. همچنین اگر در سرور خود مشکلی مشاهده کنید ، راه اندازی مجدد دستی بسیار خوب است. ابتدا می توانید قفسه خود را دوباره راه اندازی کنید. در صورت حل مشکل ، همیشه می توانید با پشتیبانی مشتری میزبان وب خود تماس بگیرید. بهترین نوع برنامه های میزبانی ایمن بصورت 24/7 از خدمات مشتری برخوردار هستند ، بنابراین می توانید مشکلات خود را در اسرع وقت برطرف کنید.
ویژگی های کلیدی یک هاستینگ ایمن
در این پست آموزشی به بررسی مهم ترین ویژگی های یک هاستینگ خوب پرداختیم.
امیدواریم که با مطالعه ای این پست آموزشی،درک بهتری از مراحلی که می توانید برای بالا بردن امنیت سایت وردپرس خود و ضد هک بودن آن انجام دهید، داشته باشید.
شما کاربران عزیز می توانید برای استفاده ی بیش تر از خدمات سایت پنگاش هم اکنون در ناحیه کاربری ثبت نام کنید تا علاوه بر استفاده از پست های آموزشی رایگان بتوانید به محصولات فروشگاه و تخفیف های فوق العاده پنگاش دسترسی داشته باشید.